Op zoek naar de ideale vastgoedoplossingen?

VLEXX Vastgoed: kopen, verkopen, huren en verhuren van bedrijfspand, winkel, woning, appartement in en rond regio Emmen.

Contact Vlexx!

Tel: (342) 234 – 2354
Email:info@vlexx.nl
Adres: Emmen

KOPEN

Vlexx is momenteel actief op zoek naar huizen en kantoorruimtes om rechtstreeks aan te kopen. We willen verkopers een snelle en eenvoudige oplossing bieden, zonder stress. Met ons transparante proces en eerlijke prijzen zorgen we ervoor dat verkopers hun onroerend goed snel en moeiteloos aan ons kunnen verkopen. We moedigen verkopers aan om contact met ons op te nemen voor informatie en een prettige verkoopervaring..

TE HUuR

Ontdek de perfecte thuis of werkruimte met Vlexx! Wij hebben een breed scala aan huizen, appartementen en kantoorruimtes te huur, allemaal met de hoogste kwaliteit en comfort. Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement, een ruime woning of een professionele kantooromgeving, neem vandaag nog contact met ons op en maak een nieuwe stap naar jouw droomomgeving!.

Kopen.

Heeft u een huis of kantoorruimte te koop? Dan bent u bij Vlexx aan het juiste adres! We zoeken huizen en kantoorruimtes om rechtstreeks aan te kopen.
Profiteer van de voordelen van directe verkoop aan een ervaren vastgoedbedrijf. Laat ons u helpen om uw onroerend goed snel en efficiënt te verkopen, zonder gedoe. U krijgt een eerlijke en rechtvaardige prijs voor uw vastgoed.
Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een vlotte verkoop te bespreken. Streven naar uw gemak en een soepel verloop van het verkoopproces is ons doel. Maak de slimme keuze en verkoop uw onroerend goed aan ons. Twijfel niet langer – laat Vlexx uw onroerend goed snel en efficiënt overnemen.

KANTOORRUIMTE TE HUUR

Als uw bedrijf op zoek is naar een locatie met groeipotentieel en toegang tot gekwalificeerde arbeidskrachten, dan is Stadskanaal dé plek voor u. Gelegen in een regio die steeds meer nadruk legt op duurzaamheid, biedt Stadskanaal een gunstig klimaat voor bedrijven die willen groeien en innoveren.

Bij Vlexx Vastgoed kunt u goedkoop en flexibel kantoorruimte huren op een unieke locatie aan één van de toegangswegen van Stadskanaal, nabij het centrum en gemakkelijk bereikbaar vanaf de N374

IDEAAL VOOR STARTERS

De te huren kantoorruimtes zijn uitermate geschikt voor startende ondernemers. Je kunt bij Vlexx al een zelfstandige ruimte huren vanaf 13 m².Ons pand beschikt over ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein en is volledig geïsoleerd en goed onderhouden. Maak gebruik van deze ideale locatie voor uw bedrijf en ontdek de vele voordelen die Stadskanaal te bieden heeft.

Kantoorruimte: Hoogveen 8 9501 XK Stadskanaal 2 ruimtes van 20m2 a €425 per maand all in 1 ruimte van 13m2 a €295 per maand all in

Bij het huren, verhuren, kopen of verkopen van een pand komt veel kijken. Als vastgoedexperts is het onze missie om al je twijfels en onzekerheden weg te nemen. We begeleiden je graag!

specialisten die u kunt vertrouwen

Bij het huren, verhuren, kopen of verkopen van een pand komt veel kijken. Als vastgoedexperts is het onze missie om al je zorgen weg te nemen en je vol vertrouwen te begeleiden. We staan klaar om je te helpen!

VLEXX

Voor hoogwaardig advies en oplossingen. Een betrouwbare partner voor al uw projecten.

Adres

VLEXX
Hoogveen 6
9501 XK Stadskanaal

Vlexx Consultancy

Telefoon

Momenteel niet bereikbaar vanwege telefooncentrale problemen. Stuur alstublieft een e-mail en wij bellen u terug.

Copyright © 2024 Weblof