VLEXX

Op zoek naar extra ondersteuning voor applicatie- en databasebeheer zodat uw organisatie zich kan concentreren op haar kerncompetenties en strategische initiatieven?

In tijden van personeelstekort of projectpieken is het inhuren van de juiste mensen van cruciaal belang. Met Vlexx als jouw partner voor flexibele personeelsoplossingen, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste persoon voor de klus. Wij staan voor je klaar met ervaren professionals, een toegewijd team dat alles regelt, en een toewijding aan kwaliteit en succes. Kies slim, kies Vlexx, en til jouw bedrijf naar nieuwe hoogten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen slagen.

Consultancy Diensten

VLEXX Consultancy biedt expertise in Functioneel Applicatiebeheer, Technisch Applicatiebeheer, Middleware beheer en Databasebeheer. Wij ondersteunen bedrijven bij het optimaal benutten van hun applicaties en databases, met focus op functionaliteit en prestaties.

Functioneel applicatiebeheer

Belangrijk om de gebruikerservaring te verbeteren en de efficiëntie van softwareapplicaties te optimaliseren. Het richt zich op het begrijpen en benutten van de volledige functionaliteit van applicaties, waardoor bedrijven beter kunnen werken en klanten tevreden kunnen stellen.
Meer....

Technisch applicatiebeheer

Essentieel om de optimale werking en prestaties van softwareapplicaties te waarborgen. Het omvat taken zoals serverbeheer, integraties, en systeemprestaties, wat cruciaal is voor het minimaliseren van downtime en het behouden van een soepele werking.
Meer....

Databasebeheer

Nodig om de complexe taken van gegevensbeheer te beheren en optimaliseren. De dba zorgt voor goede databaseprestaties, beveiliging en beschikbaarheid, lost problemen op en garandeert de integriteit van gegevens, wat cruciaal is voor een soepele bedrijfsvoering.

Meer....

Middleware beheer

VLEXX heeft gespecialiseerde expertise, ervaring en middelen om tijdelijk middleware beheer te ondersteunen, wat zorgt voor soepele werking en risicovermindering, terwijl interne middelen elders kunnen worden ingezet.

Meer....

Waarom kiezen voor VLEXX?

Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning tijdens afwezigheid of extra manpower voor een grootschalig project, Vlexx biedt de oplossing. Met ons flexibele inhuurprogramma krijg je snel toegang tot gekwalificeerde professionals die naadloos integreren in jouw organisatie. Wij nemen alle randzaken uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van je onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Onze klanten

Onze klanten tonen lef bij het najagen van hun ambities. Bij Vlexx vinden ze precies wat ze zoeken. Dat vervult ons met trots.

Lease Service Nederland
Mokveld-Valves
Omgevingsdienst Groningen

Al met al ben ik zeer tevreden over de hulp die ik heb ontvangen bij het beheer van mijn database.  De toewijding, expertise en klantgerichtheid hebben me positief verrast en ik zal zeker opnieuw contact met hen opnemen voor toekomstige projecten.

Ada Leonard

Monarch Inc

Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp bij applicatie ondersteuning. Snel, vriendelijk en efficiënt zijn mijn problemen direct opgelost. Uitstekende service! Aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft bij applicatie beheer. Dank jullie wel! ⭐⭐⭐⭐⭐

Theresa Reeves

Extra Space

Voor hoogwaardig advies en oplossingen. Een betrouwbare partner voor al uw projecten.

Adres

VLEXX
Hoogveen 6
9501 XK Stadskanaal

Vlexx Consultancy

Vlexx Automotive

Vlexx Vastgoed

Telefoon

Momenteel niet bereikbaar vanwege telefooncentrale problemen. Stuur alstublieft een e-mail en wij bellen u terug.

Copyright © 2024 Weblof